18/12/2019

Τι είναι ο ΑΘΛΟΣ

αθλος

Ο Άθλος είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για ενωμοτίες , που συνδυάζει πορεία σε άγνωστη περιοχή και βραδινό παιχνίδι περιπέτειας .

Όλη η δράση διαρκεί περίπου 40 ώρες (Παρασκευή το απόγευμα μέχρι Κυριακή το πρωί) και η διαδρομή που θα διανυθεί είναι μεταξύ 30 με 35 χλμ.

Στόχος των ενωμοτιών που συμμετέχουν στον ΑΘΛΟ είναι από την αρχή μέχρι το τέλος της δράσης να  ξεφύγουν χωρίς να συλληφθούν από “κακούς ” ή ότι άλλο προβλέψει το σενάριο της δράσης , ταυτόχρονα να λύσουν γρίφους που σχετίζονται με το σενάριο του παιχνιδιού και να περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου.

Το σενάριο κάθε χρόνο αλλάζει.

Η δράση ξεκινάει Παρασκευή αργά το βράδυ, όλες οι Ενωμοτίες θα συγκεντρωθούν και θα ξεκουραστούν σε συγκεκριμένο και ασφαλές σημείο.

Για ολόκληρη την δράση θα πρέπει να έχουν προβλέψει τι φαγητό θα έχουν μαζί τους . (Το φαγητό δεν το παρέχουμε.) Όμως την Κυριακή το πρωί παρέχουμε πλούσιο πρωινό.

 

Τα διακριτικά ΑΘΛΟΣ και σε ποιον θα απονεμηθούν .

Το μπλε διακριτικό ΑΘΛΟΣ θα δοθεί σε όλες τους προσκόπους και ενωμοτίες που θα συμμετέχουν στην δράση.

athlos aspro

Το λευκό διακριτικό ΑΘΛΟΣ θα δοθεί στους προσκόπους που έχουν ολοκληρώσει την δράση και έφτασαν στο τέλος την Κυριακή το πρωί πριν τις 4:00.

athlos mayro

Το μαύρο διακριτικό θα δοθεί στις λίγες ενωμοτίες που θα ξεφύγουν κατά την δράση από τους κακούς , θα περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου και θα φτάσουν στο τέλος την Κυριακή το πρωί πριν τις 4:00.

To κίτρινο διακριτικό θα δοθεί σε όλους όσους βοηθήσουν στην διεξαγωγή της δράσης ΑΘΛΟΣ .

 

 

Μέχρι σήμερα το μαύρο διακριτικό έχουν κερδίσει οι ενωμοτίες

 

2017   Καμία

2018  Καμία